Vår ’Varför’

Ant

Min ’varför’…En sak som driver mig är det lilla IMEX-laget som har byggts under åren. Jag brinner för dem. Jag är engelsman, som många skulle veta från min accent, men jag har lärt mig mycket om Sverige och det kulturen och det har varit en spännande resa ända sedan jag lämnade Storbritannien i 2003. Jag lär mig nånting varje dag. Det finns alltid mer till liv än jobbet, eller ett jobb. Därför flyttade jag, tillsammans med min underbara fru och 2 små barn. Att starta IMEX från ingenting var en riktig utmaning. Att hitta ett syfte och att kunna göra skillnad någonstans på denna jorden är vad vi alla handlar om. Det är Vår ’varför’.
Jag älskar att dela med mig av min berättelse och hoppas verkligen att den inspirerar andra att leta upp din egen ’varför’ och göra den till en verklighet. Om du är osäker, titta först på hur du kan lägga till värde för andra i vad du gör. Värdet kommer att återvända och växa. IMEX är ett litet företag, och möter ofta stora konkurrens som försöker trycker oss ut. Detta har aldrig påverkat vår ’varför’, däremot gör det oss allt starkare. Om vi ​​inte hade vår ’varför’ då skulle vi ha stängt ner för länge sedan och hittade ett jobb.
Detta är IMEX ”varför”. Livet kommer inte utan utmaningar, och det är därför vi lever 3 C: erna. Courage, Care och Consistency; våra kärnvärden för mod, omsorg och konsistens.